Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du er lige som mange andre danskere, så vil du sandsynligvis gerne smide nogle kilo. Der er mange måder at gøre dette på, og forskellige former for slankekure er populære. Hvis man gerne vil tabe nogle kilo er der dog ganske enkelt én formel man skal arbejde ud fra. Du skal i alt sin enkelhed indtage færre kalorier end du forbrænder, gør du dette så kan du ikke undgå at tabe dig. Hvor hurtigt du taber dig, afhænger så af hvor langt de er mellem forbrændingen og indtaget.

Hvis du helst ikke vil indtage færre kalorier, fordi du godt kan lide at spise som du nu en gang gør, så skal du blot forbrænde flere kalorier ved at lave mere. Køb et par løbesko (kan gøres her) og kom ud og løb eller gå nogle gode ture. Medmindre man har en lidt autistisk anlagt hjerne, så kan det dog være svært at gå og holde styr på sine kalorier. Heldigvis er det bedste redskab til at holde styr på det for dig lige ved hånden eller i lommen. For en smartphone kan klare alle de ting som du har brug for.

Data er vejen frem

Der findes masser af gode apps, der kan holde styr på dine kalorier, både dem du forbrænder og dem som du indtager. På den måde kan du nemt holde styr på, hvor langt du er fra dit daglige mål og hvor mange kalorier du kan “tillade” dig at indtage. Apps som endomondo og lignende kan fortælle dig hvor meget du forbrænder på en løbe eller cykeltur. Jo mere data du har om de ting, jo nemmere kan du se hvad der skal til. Du vil hurtigt kunne se hvor meget en lille smule slik faktisk skader, og på den måde bliver det lettere at lade det ligge i skålen.

Efter nogle måneder bliver det mere og mere naturligt for dig, og du vil ikke længere have det samme behov for at notere alting, da du får en bedre fornemmelse af hvordan det hænger sammen.