Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Den teknologiske udvikling er gået stærkt igennem den seneste tid. I dag foregår det meste af alt fra vores telefon – vi har vores telefon med os over alt. Hvis den ikke er til at finde i vores hånd, så ligger den i vores lomme. Vi har en masse apps, som hjælper os til dagligt.

En telefon er ikke bare en telefon

Vi bruger telefonen overalt til alt. Vi bruger den som tidsfordriv, hvis vi kender os. Ofte hvis man ikke har noget at tage sig til, tager man telefonen frem. Telefonen bruges som beskæftigelse.

Telefonen kan desuden bruges til at vise os vej og til at vække os om morgenen for, at vi undgår at komme for sent ud af døren. Mange bruger deres telefon til at læse nyhederne for at holde sig opdateret med, hvad der sker i resten af verden.

De sociale medier har fået en vis plads hos de fleste mennesker i dag. De sociale medier kan f.eks. være Instagram, Snapchat og Facebook. Her liker, kommenterer og poster vi billeder for på den måde at kommunikere med omverdenen.

Mange bruger i dag deres telefoner til at tage billeder med, da kamerakvaliteten har udviklet sig markant.

Generelt bruges telefonen til kommunikation og komme i kontakt med andre. Møder foregår ofte over telefonen, men AV-udstyr er med til at gøre videokvaliteten og oplevelsen af et møde bedre. Hvis du ejer en virksomhed, så kan du læse mere om AV-udstyr til virksomheder her.

Det gør telefonen ved os

Det er både godt og ondt, at vi hele tiden befinder os i nærheden af vores telefon. Mange kan genkende, at det er svært at lægge telefonen fra sig. Årsagen til dette er, at når vi får notifikationer eller spiller et spil udløser hjernen dopamin. Din skønhedssøvn bliver påvirket negativt af din smartphone.