Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En gang i mellem skal der ske noget nyt i vores hjem, men det kan være svært at finde ud af hvad det lige er, man skal gøre, hvis man da ikke er indretningsarkitekt eller lignende. Man kan kigge i hunderedvis af boligmagasiner, man faktum er, at det kan være svært at finde inspiration til indretningen der, da de boliger, ofte ikke minder om ens egen, og de tips derfor slet ikke passer ind.

Man kan også bruge timevis på at finde inspiration på de store webshops der sælger designermøbler – såsom Livingshop og lignende, hvor man kan gå på opdagelse i de mange lækre møbler og pyntegenstande.

Lad Apps hjælpe dig

Heldigvis findes der også masser af alternativer, og en af disse er din smartphone eller iPad, hvor du kan finde et væld af apps, der hjælper dig med at indrette lige præcis dit hjem.

En af dem hedder Homestyler og kan findes både i Apple’s App store og Googles tilsvareden. I appen tager man et billede af det eller de rum, der skal indrettes, og appen laver derefter et 3D billede af rummet, hvor man så kan lave forskellige eksperimenter med at flytte ting ind og ud og se hvordan det ser ud, uden at man rent faktisk skal gøre det.

Den helt store fordel ved at benytte en app som denne er, at det er tilpasset lige præcist dit hjem, og ikke bare er noget, som lige præcis passer ind i en type hjem.

Der findes mange lignende apps, og der er også mange køkkenfirmaer der har lignende løsninger, hvor man kan modellere rundt på tingene og designede som man gerne vil have det, inden man beslutter sig for hvad der er det rigtige.