Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er for alvor sket en udskiftning, hvis man kigger på brugen af computer og mobil. Førhen brugte de fleste computeren, når der f.eks. skulle bestilles eller bookes diverse ting og elementer. Dette er flere og flere gået væk fra, da man i dag nemt og hurtigt kan bruge mobilen. Dermed er der også sket et skifte inden for valg af funktioner, da mange har overført brugen af computeren til mobilen.

Hverdags ting er blevet nemmere på mobilen

At der er sket et skifte mellem computer og mobiler, skal ses i forhold til funktionerne på mobilen, som er blevet langt nemmere. Dette kan også ses ud fra, at mange virksomheder vælger at lave en applikation, hvor man nemt og hurtigt kan købe, booke og bestille diverse ting nemt og hurtigt. Det kan specielt ses på online handlen, hvor mange vælger at bruge mobilen, da det er langt nemmere og hurtigere, end hvis man skal til at finde computeren frem.

Mange hjemmesider er blevet mobilvenlige

En anden grund til at mange vælger at bruge mobilen i stedet for computeren, skal også ses i forhold til, at mange hjemmesider er blevet mobilvenlige. Dermed er det også blevet langt nemmere og hurtigere at bruge mobilen, når man skal på nettet. Dette har også gjort, at man nemt og hurtigt kan booke og bestille fra mobilen, hvis der er noget, som man skal bruge. Det kan f.eks. være nemmere at bruge mobilen, når man skal leje et lagerhotel i Århus, da man kan gøre det over mobilen.

Flere og flere platforme er ført over til mobilen

Det er ikke kun hjemmesider, som er blevet mere mobilvenlige. Der er også kommet mange platforme, som er forbeholdt mobilen. Her kan man f.eks. kigge på Instagram, som er et socialt medie, der er forbeholdt mobilen. Dermed har vigtigheden af mobilen også flyttet sig, da der er kommet langt flere muligheder på mobilen, end der var førhen.