Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er din mobil gået hjælpeløst i stykker? Er den blevet frygteligt langsom, eller har du bare brug for, at der sker noget nyt? Der kan være masser af grunde til, at man føler, at man skal have sig en ny mobil, men på dagens marked findes så utrolig mange modeller, kombinationer og farver, at det kan være svært at navigere og finde den helt rigtige telefon.

Få styr på dit abonnement

Købet af en ny mobil er en god anledning til også at få kigget sit abonnement igennem i sømmene. Måske er det på tide at lægge det lidt om eller måske endda skifte til et billigere eller et med flere fordele. De fleste udbydere har smarte pakker, som man kan købe og dermed få gratis musik og tv-tjenester med i købet, samtidig med at man selvfølgelig får den taletid og mængde data, man søger. Brug god tid på at researche hvilke abonnementer, der findes. Dermed kan du både sikre dig billig telefoni og alle de andre fordele et godt abonnement kan tilbyde.

Design og farver

Designet kan være en vigtig faktor i valget af din nye mobil. Den skal fx helst have den rigtige farve. Den skal ligge godt i hånden og den skal bare i det hele taget være lækker at se på. Man vil jo gerne have at andre kan se, at man har fået en lækker ny mobil, og så gør det heller ikke noget, at den også ser lidt dyr og fancy ud.

Hvad skal den kunne?

Men lad være med at købe den første og smarteste mobil du finder. Brug lidt tid på at lave en liste over hvad det er, du ønsker at bruge din telefon til. Måske har du kun brug for den til at ringe og sms’e. I så fald skal du gå efter en mere simpel mobil, og grafikken og kapaciteten har ikke så meget betydning.

Skal du derimod bruge den til at tage gode billeder, enten bare fra familieferien eller til instagram, så er det en god ide at gå efter en mobil, der har et godt kamera og masser af plads til de billeder, du tager. Et par andre spørgsmål du kan stille dig selv er: Har du brug for at kunne tilslutte høretelefoner? Skal den kunne lynoplade? Eller skal den være god at spille spil på?

Brugt eller ny?

Du kan også overveje, om du skal finde dig en brugt telefon. Der er rigtig mange telefoner, der bliver smidt til genbrug, selvom de egentlig virker fint og bare har fået et par ridser. Hvis du vil spare penge på dit mobilkøb, kan du med fordel købe en brugt telefon og dermed oveni købet skåne miljøet.