Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er mange forskellige meninger omkring vigtigheden af boligindretning i Danmark. For mange er det fuldstændig ligegyldigt, og andre kan slet ikke bo i et hjem som ikke er nøje udtænkt og indrettet efter den seneste mode. Men der er også mange som måske gerne vil indrette sig pænt, men simpelthen ikke har de nødvendige værktøjer til at gøre dette. Det er nemlig ikke alle som er født med en lille indretningsarkitekt indeni. Der er nemlig mange som det falder mere naturligt at indrette et hjem. Men heldigvis er der hjælp at hente for dem som ikke har det super let med boligindretning. Herunder findes er der tre apps der gør det meget nemmere for alle at indrette ens hjem. Find lækre lamper til indretningen her.

Photo Measures

Når man skal indrette et rum, så er plads et kæmpe tema. Man kan være helt vild med en masse møbler og belysning, men det hjælper ingenting, hvis der ikke er plads til det. Mange gange kan det dog være svært at vurdere, om der vil være plads til det hele, og det er et kæmpe arbejde at måle hele rummet op. Her kan Photo Measures dog hjælpe. Blot ved at tage et billede af rummet, kan Photo Measures samtlige afstande i hjemmet.

SnapShop Showroom

Man kan synes at en sofa eller en lampe er nok så smart ned i butikken, men hvordan vil den se ud, når den kommer hjem at stå? Det er spørgsmålet. Heldigvis kan man med appen SnapShop Showroom på ens telefon se, hvordan det pågældende møbel vil se ud i ens hjem.

Artfully Walls Try on Wall

Ligesom man kan være usikker på møbler eller belysning, kan man også være usikker på valg af tapet, plakat eller kunstværk. Artfully Walls Try on Wall kan hjælpe med at se hvordan tapetet, plakaten eller kunstværket vil se ud i forhold til ens møbler, ens tapet eller ens andre kunstværker.