Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Samsung Galaxy S8 er en smuk telefon med sit ‘Infinity Display’, der fylder hele telefonens forside. Den er dog ikke bare flot; den er spækket med funktioner og muligheder, der kræver lang tid at sætte sig ind i. Her får du 4 tips til din nye Samsung Galaxy S8, som du med fordel kan benytte dig af.

Flere topmobiler kommer i dag med et dual kamera, der giver dig mulighed for at tage flotte portrætter med sløret baggrund. Det har Samsung Galaxy S8 ikke, men der findes alligevel en tilsvarende effekt. Funktionen hedder selektiv fokus — og det gælder objekter såvel som mennesker.

Vil du vide, hvor du kan finde Samsung Galaxy S8 til den skarpeste pris? Se aktuelle tilbud og priser på Samsung-telefoner.

#1: Opret genvej til selektiv fokus

Er det en funktion, du ender med at bruge meget, kan du oprette en genvej til selektiv fokus. Så slipper du for at skulle indstille kameraet, hver gang du skal tage et billede med sløret baggrund.

#2: Batterisparefunktioner

Der findes to batterisparefunktioner; én, der ikke ændrer på telefonens udseende eller funktioner, men blot lukker ned for de apps, der kører i baggrunden — og én, der ændrer interfacet, så den kun kan de mest basale funktioner. Med den sidste funktion kan telefonen fungere i lang tid, selvom du kun har en smule strøm tilbage.

#3: Enkelthåndstilstand

Det kan være svært at bruge telefonen med én hånd. Især hvis man har valgt Plus-modellen. Ved at indstille telefonen til enkelthåndstilstand kan du minimere skærmstørrelsen, så du kan betjene telefonen med én hånd, hvilket er praktisk, hvis man eksempelvis er på farten.

#4: Hav skærmen tændt altid

AMOLED-skærmen giver mulighed for at have skærmen tændt altid uden at bruge meget strøm. Du får dog vist en simplificeret skærm, hvor du eksempelvis kan se klokken. Det kan være praktisk, hvis du har din telefon liggende ved siden af dig.