Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi i Danmark lever i en digital tidsalder, hvor vi både nyder godt af danske og internationale opfindelser. Der bliver nemlig hele tiden opfundet nye produkter og udviklet nye apps som hjælper os med at komme nemmere og bedre igennem dagligdagen. Især efter de såkaldte smartphoneapps for alvor blev introduceret for over 10 år siden, er det gået stærkt. Hver evigt eneste dag bliver der udviklet nye apps som er designet til at kunne gøre forskellige ting. Det er ikke alle apps som er lige gode, men dem der er, hjælper os i høj grad. Flere af de bedste apps der er at finde er især gode til at hjælpe derhjemme.

Styr robotstøvsugeren med telefonen

Dem som står for rengøringen ved godt hvor irriterende det er at støvsuge. Hvis man har et større hjem, kan det tage ret lang tid at skulle støvsuge det hele. Derfor var der mange rundt i Danmark som straks rendte ud og købte en robotstøvsuger, da den ramte markedet. Men i dag er den blevet endnu smartere. I dag kan man nemlig blandt andet bruge sin smartphone til at tænde, slukke og finde sin robotstøvsuger. På den måde kan man nemt sætte den i gang, når det er bedst for en. Du kan finde din robotstøvsuger her.

Bestem musikken i hele hjemmet

For mange er musik en stor del af hverdagen, og det er derfor rart, at man så let som muligt at sætte musik derhjemme. Med lækre højtalere rundt i hjemmet og en god internetforbindelse, kan man nemt styre musikken i hele hjemmet med en app på telefonen.

Styr hele hjemmets temperatur

I de fleste hjem skal man en tur rundt i hele huset, hvis man vil stille på hjemmets temperatur. Med en centraltermostat kan man dog nøjes med at indstille varmen et enkelt sted. Men hvis man derudover kan man også stille på termostaten fra sin smartphone. På den måde kan man tænde eller slukke for varmen, selvom man måske slet ikke er i hjemmet.