Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange unge ser frem til den dag, de kan begynde på at tage deres kørekort. I en travl hverdag med skole, lektier, sport og mange arrangementer kan det dog være lidt af en omvæltning at skulle lære og forholde sig til de love og regler, man som billist skal overholde. Heldigvis er der hjælp at hente, og så er det oven i købet i din egen baglomme!

Brug for ekstra teori?

Der er mange nye regler man skal lære, huske og forholde sig til som kommende billist. Selvom man gennem forløbet modtager teoriundervisning, kan det være svært at lære det hele på så kort tid. Derfor oplever mange, at undervisningen i sig selv ikke helt er nok, men at der er brug for at terpe lidt ekstra ud over den – og det kan du gøre på mobilen.

Tag teoriprøver på mobilen

I både App Store og Google Play, kan du hente apps, der kan hjælpe dig med at øve på trafikteorien. En af dem er appen ‘Teoriprøve Bil’, hvor du som ved en teoriprøve tager en multiple choice-test, der beder dig om at tage stilling til forskellige scenarier i trafikken. Når du har gennemført testen, finder du en svaroversigt og får selvfølgelig også at vide, hvorvidt du har bestået eller ej. ‘Teoriprøve Bil’ er gratis, og du slipper derfor for at betale for ekstra undervisning. Søger du desuden på ‘Teoriprøve’, finder du mange flere apps til både Android og iOS, som kan hjælpe dig med at få helt styr på din teori, uanset om du tager dit kørekort i København, Århus eller et helt tredje sted.

Terp når du vil

Apps som ‘Teoriprøve Bil’ giver dig friheden til at terpe, når det passer ind i dit program. Hvis du lige har fem minutter i overskud, kan du hurtigt finde mobilen frem og tage en prøve eller to. Terp på farten, i pauserne på gymnasiet eller hjemme fra sofaen.