Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er i nutidens samfund svært ikke at være bevidst om, at Apple er en førende producent på elektronikmarkedet. Hvad, hemmeligheden bag er, er i nogles øjne vanskeligt at gennemskue, mens det i andres er let. Uanset hvad er det Apple-produkter, man skal have for at være med på noderne.

AirPods

Nok er iPhone ikke så upopulært et mobilmærke endda, men Apple høretelefoner er altså også i højsædet. Nogle af de forskellige udbud af Apple høretelefoner er EarPods, AirPods Max m.m. Det er nok ingen overraskelse for dig, at det er Apple, der står bag kæmpehittet AirPods. De Apple høretelefoner blev og bliver stadig solgt til høje priser, både grundet mærke, design og kvalitet. Det er nemlig ifølge mange brugere en udmærket lyd, der er presset ind i de små høretelefoner. Fordelen ved AirPods er, at de er fuldstændigt kabelfri. Du behøver altså ikke at besvære dig med hår viklet ind i kablet, når du løber en tur med AirPods i. Du undgår ydermere besværet med at skulle ligge telefonen sikkert i lommen, samtidig med at den er forbundet med ledning til høretelefonerne i dine ører.

EarPods

De andre Apple høretelefoner er de førnævnte EarPods. De er de helt klassiske, der kræver ledningsforbindelse til telefonen eller computeren, hvorfra lyden sendes til høretelefonerne. Apple høretelefoner med ledning er uden tvivl billigere end dem uden. Det er selvfølgelig, fordi det er nyere og mere kompliceret teknologi ikke at bruge ledning. Undrer du dig over, hvordan dine AirPods skal oplade, er det ved, at casen til dem oplades, hvorefter den kan oplade dem. De skal bare placeres korrekt deri, for at de oplader.

AirPods Max

AirPods Max er around-ear høretelefoner. Det er ligesom de små AirPods også trådløse. Nogle mennesker foretrækker høretelefoner, der ikke skal ind i selve øret, og til dem vil disse være passende.