Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I den enkeltes danskers hjem bruges mobilen til mere og mere i dag. Især hvad der angår hjemmets hårde hvidevare, hvor telefonen kan være behjælpelig. Vores hjem består af mere og mere elektronik, og det er efterhånden alle elementerne i hjemmet som kan kobles op til netværket og dermed styres via telefonen. Køleskabe kan selv bestiller vare hjem, når der er udsolgt, varmen i huset som fjernstyres med telefonen og gardinerne kan indstilles via telefonen, rullegardinerne kan automatisk programeres til at rulle til og fra.

Meget kan styres via smartphonen

Rigtig mange hårde hvidevarer, kan i dag betjenes via telefonen, men koster også derefter. Den almindelige danske har ikke rigtig fået øjnene op wifi i hårde hvidevare, men det kan faktisk hjælpe rigtig mange familier. Det kan være alt lige fra at tænde ovnen på vej hjem i bilen, så den er varm, når man kommer hjem, eller til at sætte vaskemaskinen i gang i løbet af dagen, så tøjet ikke ligger og bliver krøllet.

Udover de mange praktiske ting man kan bruge telefonen til, så fylder teknologi utrolig meget, når det kommer til underholdningen i de danske hjem. Mange danskere har stort set ikke længere kun en streamingtjeneste og men oftest flere. Både Spotify, Netflix og HBO er tjenester som mange danskere benytter. Alle disse kan styres og benyttes fra smartphonen eller familiens tablets. Allerede nu, og især i fremtiden, vil vi ændre den måde hvorpå vi ser tv, film eller serier.

Vi får generelt også flere el apparater ind i vores køkkener, der er intelligente. Både kaffemaskiner som kan betjenes direkte fra telefonen, bagemaskinen som ligeledes kan betjenes.

Energibesparende teknologi

Generelt set er teknologien i den grad rykket ind i de danske hjem, hvor både gardiner og vinduer i mange huse kan styres med enten en app eller et betjeningspanel, så de åbner, hvis der bliver for varm og lukker, hvis der bliver for koldt eller begynder at regne.