Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan være svært at stoppe med at ryge. Det ved alle, der har prøvet at lægge cigaretterne på hylden. Der er dog håb forude. For den bedste partner i dit rygestop har du allerede liggende i din lomme; din mobiltelefon. Her får du et par gode råd til, hvordan du effektivt lægger cigaretterne på hylden med din mobiltelefon.

Brug apps i forbindelse med dit rygestop

Der udvikles mange apps, du kan bruge, når du skal igennem dit rygestop. Især hvis du vil gennemføre det, kan en app være nyttige. Især hvis det er motivationen, den er galt med, er det en rigtig god idé at alliere sig med en app. Der findes mange på markedet, så hvilken app skal man egentlig vælge?

Xhale er en rigtig god app, det kan vise sig at være særdeles effektiv i forbindelse med dit rygestop. Det er en app, du kan hente her, hvis du gerne vil stoppe. Her er der fyldt med motivation, der kan få dig til at holde fast i din beslutning, så du ikke pludselig skifter mening, fordi du mener, at nu er det på tide, du begynder at ryge igen – du kan jo sagtens styre det. Her er en overraskelse; det kan du ikke.

Hold fast i rygestoppet

I 99 procent af tilfældene kan du ikke bare begynde at ryge igen, hvis du eksempelvis skal til en fest. Og det er sådan, der er rigtig mange, der falder i. Hvis du gerne vil lykkes, kan du eventuelt købe en e-cigaret (de fås her), og den kan du tage med, når du skal til fest.

Det er diog vigtigt, at du ved, at din e-cigaret ikke bør være en erstatning for cigaretterne, men derimod blot et supplement, som du kan bruge, hvis du gerne vil lægge cigaretterne helt på hylden. Og så stoppe med e-cigaretten bagefter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here