Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er en god idé, hvis du tanker din mobil op med apps, inden julefrokosten går i gang. Her får du et par gode råd til, hvilke apps du skal installere, hvis du vil sørge for, at julefrokosten bliver en succes.

I modsætning til blot få år tilbage er computeren i dag en digital schweizerkniv, der indeholder alt det, du har brug for. Også i forbindelse med den årlige julefrokost. Her får du et par gode råd til, hvilke apps du bør hente, hvis du vil gøre julefrokosten lidt sjovere.

Spor din telefon

Det kan godt være, at julefrokosten bliver sjov, men det er ikke sikkert, at du synes det bagefter. Her har du tømmermænd, og hvis du har været rigtig fuld, kan det være, at du har smidt din mobiltelefon væk til årets firmajulefrokost. Det er ikke sjovt, så hvis det er tilfældet, er det godt, hvis du har installeret en app, så du kan spore, hvor din telefon befinder sig.

Offentlig transport er nødvendigt

Det er en god idé, hvis du kan finde rundt i bylivet med den offentlige transport, så du ikke skal cykle eller tage en taxa, hver gang du skal fra A til B. Der er ingen garanti for, at du kommer frem, men du har de bedste forudsætninger, hvis du installerer Rejseplanen på din telefon, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvornår der næste gang går en bus eller et tog.

Om du er til julefrokost i Århus eller et andet sted er ligegyldigt. Med disse apps bliver julefrokosten sjovere.
Om du er til julefrokost i Århus eller et andet sted er ligegyldigt. Med disse apps bliver julefrokosten sjovere.

Klik en taxa frem

I stedet for at skulle ringe, når du får brug for en taxa, er det smart, at du blot skal klikke en enkelt gang med din finger. Når du gør det, så får du hurtigt en taxa frem til der, hvor du er. Der findes adskillige apps til dette, og generelt bør du vide, at de fleste taxaselskaber har fået udviklet deres egen app, der kan lige netop dette.

Smart, og så har du da tid til at lave en masse andet end at skulle bruge tid på at ringe efter en taxa. Husk på, at der ofte er kø, når det er julefrokosttid.