Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Findes det findes det her – er et gammelt slogan for De Gule Sider, men det kunne snart lige så godt være et slogan for app store, for der findes snart ikke det, der ikke findes en app til. Der er naturligvis de store klassiske apps, som netbank, rejseplanen, diverse vejrapps, sociale medier som Facebook, snapchat, instagram og alle de andre, der er på stort set alle smartphones.

Derudover findes der også en lang række mere kuriøse apps, der kan hjælpe med alt mellem himmel og jord. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil have en app til at finde nærmeste restaurant i byen, eller du gerne vil lære at strikke.

Vil du strikke?

Lad os tage sidstnævne som eksempel. Det er nok de færreste der forbinder apps med strikning, men ikke desto mindre findes der en håndfuld apps inden for håndværket. Du kan finde din næste strikkeven via en app, eller du kan lære at lave strikkemønstre. Det eneste du skal have fat i fysisk, er garn, og så kan du blive en haj til at strikke, kun ved hjælp af din smartphone.

Gode apps: Strikkehjelpen (norsk), strikke (gratis, tilbyder køb i app), hendes verden (strikkemønstre)

 

Vil du snakke?

Du kan også lære sprog, hvilket app’en Duolingo kan hjælpe dig med. Her kan du komme i gang med en masse forskellige sprog og gennem en række forskellige øvelser kan lære en masse basale vendinger og sætninger, og i takt med at du bliver bedre, bliver øvelserne også sværere.

Du bliver nok aldrig flydende i et sprog ved at benytte Duolingo, men i følge bagmændene bag app’en, så kan man lære sproget på skoleniveau ved at benytte app’en, og det kan altså være en rigtig god måde at komme i gang med et sprog. Efterfølgende man kan altid supplere med undervisning eller lignende.