Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Står du overfor skulle have en ny smartphone, er der naturligvis et stort spørgsmål der melder sig på banen, og det er hvilken model og producent man skal vælge

Ikke overraskende er der mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge en ny, og for de fleste vil prisen være en af de faktorer, der vægter en del. Sværger du til iPhone, er der dog en god sandsynlighed for, at prisen ikke er det første du kigger på. For selvom Apples iPhone ligger i den absolut dyre ende, så er produktet typisk ikke specielt prisfølsomt.

Apple fans har det nemlig med at finde pengene til Apple produkter, stort set ligegyldigt hvad prisen på dem så måtte være. Hvis du ikke har noget forhold til Apple, kan det dog være en god ide at stille sig det meget enkle spørgsmål: Hvilken mobil skal jeg vælge?

Det kan være nærliggende at vælge en iPhone, fordi det er dem man hører mest om, og fordi det sandsynligvis er den de fleste af dine bekendte har liggende i lommen. Der er dog en række spørgsmål du bør stille dig selv inden du beslutter dig – de to vigtigste kunne være:

Hvad er dit behov?

For hvad er det egentlig. Hvis du bare gerne vil have en smartphone med en god skærm og et godt kamera, som du kan gå på nettet med, ringe fra og bruge til Facebook, Instagram, Snapchat og alt det andet. Så er der ikke nogen grund til at betale mere end 3-4000, hvilket er omkring halvdelen af en iPhone.

Hvad er dit budget?

Hvis prisen ikke betyder alverden, kan du lige så godt vælge en topmodel, der typisk er de bedste og dem der har flest features. Om der så står Apple eller Samsung på den, betyder ikke så meget. Hvis du gerne vil have mere for pengene, eller hellere vil bruge dem på noget andet end en smartphone.

 

 

 

DEL
Næste artikelMobil fif – det vidste du ikke!