Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Alle har mulighed for at investere sine penge gennem Danske Banks nye investeringsløsning, app’en June. Den fungerer på sammen måde som en traditionel investeringsforening. Forskellen er blot, at investering nu er muligt, uanset hvor mange penge du har på lommen.

Faktisk kan du investere helt ned til 100 kr, og omkostningerne er lave. Du har dog mulighed for at indsætte flere penge eller hæve fra din investering, uden at det kommer til at koste dig mere.

Hvad er idéen med June?

Alt for mange danskere har stor beløb stående på deres konto. Det giver ikke høje renter, og i visse tilfælde kan du risikere, at der slet ikke er nogle renter. Mange er desuden af den opfattelse, at det er risikabelt og komplekst at investere sine penge – og at det primært er forbeholdt personer, der har en stor personlig formue.

Det ønsker June og Danske Bank at ændre på ved at tilbyde en brugervenlig løsning, der ikke kræver det store kendskab til investering at kunne anvende. Det er samtidig med til at ændre danskernes syn på investering.

Vi lever længere, og derfor er det relevant, at man begynder at overveje, hvordan man skal finansiere sin alderdom, allerede tidligt i livet.

Hvad koster June?

June er ganske gratis at anvende. Du behøver ikke at være kunde hos Danske Bank for at bruge den, og det tager kun 10 minutter, før du har adgang til en personlig investering. Her er tale om en 100 procent digital platform, der kan tilgås via mobiltelefonen, tablet’en og din computer.

June fungerer ved, at du svarer på en række spørgsmål, der handler om din økonomi, samt hvilken risiko du er villig til at løbe. På baggrund af disse spørgsmål får du en individuel anbefaling, der er baseret på dine svar. June har fem investeringsfonde, du kan vælge at putte dine penge i.