Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som vi alle sammen ved så er det meget ulovlig, og meget farligt for både dig selv og dine medtrafikanter, at bruge sin mobil mens man kører i bil. Dog har en telefon en række funktioner så som navigation og musik afspilning som kan være rare at have og benytte sig af mens man kører rundt i byen, skal til og fra arbejde eller skal ud på en lang køretur. Dog er der stadig nogle måder hvorpå du kan udnytte din køretur og samtidig få noget godt ud af din mobil

Tilslut mobilen anlægget på forhånd

Hvis du bil kan modtage bluetooth så kan du tilslutte telefonen direkte til din bilradio. På den måde kan du selv vælge hvilket musik du vil høre når du kører bil, eller du kan måske høre nogle DAB-kanaler som din bilradio ikke kan tage. Hvis du hører mange podcasts, kan det også være en god tid at høre lidt hvor man så samtidig med at man kommer fra A til B kan blive lidt klogere. Hvis du har Apple Carplay i bilen, kan du også tilslutte din telefon på den måde og udnytte de ekstra funktioner

Hav oplader i bilen

Nogle nye biler kommer med en indbygget trådløs oplader til din telefon. Det betyder at du bare kan lægge telefonen på pladen og dermed vil din telefon begynde at oplade. Det kan også være at du skal have fat i en gadgets du kan sætte i bilens cigaret tænder for at trække strøm til din mobil. Har din bil hverken trådløs opladning eller cigarettænder, så vil din bil helt sikkert have en USB-port som du kan bruge til opladning.

Hav en holder til mobilen

Hvis du har en holder til din telefon, så kan den sidde cirka der hvor din bil radio sidder. Med holderen har du en nem vinkel hvor du f.eks. kan bruge mobilen til at bruge google maps så du kan finde vej når du kører et nyt sted.