Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes masser af muligheder for at optage lån på nettet, hvis det er det, man vil. Det er hverken svært at blive godkendt til at låne eller at finde steder, hvorfra man kan låne penge. Det er langt sværere at vide, hvilke lånudbydere, man kan have tillid til – og hvilke man ikke kan. Her får du derfor en kort oversigt over de steder, hvor du kan låne penge over mobiltelefonen – og som du kan have tillid til.

Kviklån fra mobiltelefonen

Der er rigtig mange steder, der tilbyder, at du kan optage lån direkte fra din mobiltelefon. Derfor kan det være svært at vælge, hvilken udbyder man skal tage, men fortvivl ikke – det er slet ikke så slemt, som man skulle tro. Der findes adskillige sider, hvorfra det er muligt at optage gode lån.

Leder du efter yderligere information, så findes der masser af gode sider, hvor du kan læse mere omkring lånetilbud — blandt andet her.

Dette skal du undersøge først

Før du finder ud af, hvor du skal optage et lån, er det nødvendigt, at du sørger for at finde ud af, hvor meget du skal låne for, og hvor meget du er villigt til at give igen for det lån, du har optaget. Det er en god idé, for så kan du skille de værste steder fra, og det er kun noget, der kommer ud som din fordel.

Pas på med kortsigtede lån

Hvis du optager et kortsigtet lån, som dem Vivus.dk eksempelvis tilbyder, er det en god idé, hvis du ved, at du har penge til at betale tilbage. Første gang er nemlig gratis, når du låner penge fra Vivus, men hele deres eksistensberettigelse er baseret på dem, der låner første gang, men ikke har penge til at betale tilbage, og derfor altså er nødt til at optage et lån for at betale deres lån af.