Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du går med en drøm at lære et sprog, men måske ikke lige helt synes, at du har tid til at gå på en sprogskole eller gå på aftenskole. Heldigvis står de teknologiske muligheder i kø for at hjælpe dig, og man kan komme meget langt med noget så helt som en app.

En af de mest populære apps i øjeblikket er Duolingo, hvor man kan lære en masse sprog som eksempelvis spansk, italiensk, tysk, hollandsk, russisk, japansk og stort set alle andre sprog. I alt er der langt over 130.000.000 (ja 130 millioner) der har downloadet app’en, mens det er lidt mere uklart, hvor mange der rent faktisk bruger den, og ikke bare lige har skulle se giraffen, så at sige.

Hvor meget kan man lære ?

Det helt store spørgsmål når det kommer til apps som Duolingo, er hvor meget man egentlig kan lære. Du bliver naturligvis ikke flydende i et sprog ved at sidde og taste korrekte besvarelser til billeder i an app. Folkene bag app’en mener dog, at du kan lære hvad der svarer til et semester på en uddannelse ved at benytte app’en i 34 timer, hvis du vel og mærke er godt koncentreret.

Skal du eksempelvis ud og rejse i et stykke tid, vil du på et par uger kunne lære nok sprog til at kunne begå dig ved at bruge app’en.

Det kræver naturligvis at man er seriøst omkring det, og ikke bare hele tiden trykker videre, hvis der er noget, man ikke kan finde ud af.

Duolingo er ikke den eneste app, der kan lære dig et sprog, men det er ikke skyggen af tvivl om, at det er den bedste, og derfor den eneste vi omtaler her.