Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julen er en hyggelig og rar tid. December er en måned, hvor vi pludselig er meget mere sammen med vores familier end normalt. Pludselig er der julefrokoster, og så er der endelig jul, hvor vi alle skal være sammen og nyde hinandens selskab. Julen er en helt speciel tid, og det er svært at sætte ord på, hvor meget den betyder for de fleste familier. Julen indebærer også gaver, og de fleste kan godt lide at være i god tid. Det kan være forfærdeligt at stå nede i en butik tæt på d. 24. december, hvor alle stresser rundt for at få fat på de sidste gaver. Men at være i god tid, kræver også, at du selv er opmærksom på, hvad du gerne vil give af gaver, og nogle af gaverne kan være lidt svære at finde på… Hvad kan du give til mormor?

Hvad med en ny mobiltelefon?

Din mormor har måske slet ikke en mobiltelefon eller så kan det være, at det er en ældre model, og nu har brug for en ny. Måske er den anden heller ikke så brugervenlig til hende, og så kan hun i sidste ende ikke rigtigt bruge den, hvis den er for svær at finde ud af. Her kan du overveje en ny Doro ældrevenlig telefon til hende. Doro mobil- og fastnettelefoner er gode til ældre, da de har en række funktioner, der hjælper ældre.

Doro mobiltelefoner kan have ekstra høj lyd, så din mormor ikke kan undgå at høre, at hun har fået en besked. Hvis hun skal svare på denne besked, er bogstaverne samtidig også ekstra store, så hun har lettere ved at skrive et ord. Alt i alt, fungerer den god til ældre mennesker, fordi den hjælper på de behov, som ældre mennesker har. Mange ældre mennesker har brug for en telefon med sådanne funktioner.