Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vil du høre musik, podcasts eller andet, mens du er på farten? Så skal du have fat i nogle trådløse øretelefoner, og sværger du til Apple, er det selvfølgelig Apple AirPods, du skal på jagt efter. Du har flere modeller inden for AirPods fra Apple at vælge fra, men fælles for dem alle er den høj lydkvalitet og det intuitive design, der gør det let at afspille lyd fra iPhone, iMac mv. Hvilke AirPods skal du få?

Hvad skal du vælge?

Er du på jagt efter originale Apple AirPods, så kan du fx overveje nogle Apple AirPods 3 med adaptiv EQ, hvilket giver mere detaljerig lyd. Hvis det er originale Apple AirPods af høj kvalitet, du søger, så kunne det alternativt være aktuelt med Apple AirPods Pro, der både byder på aktiv støjreduktion og transparent lyd. Det første gør det let at holde støj ude. Det andet gør, du kan slukke for lydisolering.

Køb originale Apple Airpods med prisgaranti

Når du leder efter originale Apple AirPods online, gør du dig selv en tjeneste ved at finde forhandlere med prisgaranti. Så er du nogenlunde sikker på, du ikke betaler ågerpriser for dine AirPods. Ønsker du nye Apple AirPods til en overkommelig pris, så er det selvfølgelig aktuelt, hvilken model du er på udkig efter. Apple AirPods og Apple AirPods 3 kan du naturligt nok få lidt billigere end AirPods Pro.

Skal du blot bruge et etui?

Måske har du allerede et par originale Apple AirPods, hvor etuiet er gået i uorden, efter at du tabte det, eller det blev stænket til. Du behøver faktisk ikke købe helt nye AirPods i denne situation, da du også kan købe etuier selvstændigt. Så slipper du for at betale det samme, store beløb, som hvis du købte nogle helt nye originale Apple AirPods. Så tjek forhandleres udvalg for at se, hvad du kan købe.