Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I dagens danmark er snart alle mennesker udstyret med en smartphone. Tal fra danmarks statistik fra 2016 siger at hele 78% voksne danskere har en smartphone og 65% er medlem af et socialt medie. I denne artikel vil vi komme med nogle mobil tips, som du med garanti ikke kendte til før nu. Læs med her.

3 mobil fif som du med garanti ikke kender!

#1. Spiller du spil på telefonen og er træt af reklamer, frygt ikke, dette tip løser problemet!
Mange gratis spil til smartphone er fyldt med reklamer, som kommer dumpende ind foran skærmen, og pauser spillet. Det er møgirriterende, og man kan blive slået helt ud, hvis man bliver forstyrret af sådan en reklame. Sæt mobilen på flytilstand i mens du spiller og på den måde undgår du irriterende reklamer. Ligeledes spare du på dataen, hvilket kan være en god idé på de mobilabonnementer under 100 kroner, som ikke har inkluderet så meget data.

#2. Brug din telefon som højtaler, med lidt alternative metoder.
Du kender det måske, I sidder til en fest og musikken mangler. I prøver frem og tilbage med at spille fra forskellige mobiler, men musikken er ikke høj nok. Her kommer tippe så. Brug en bowle eller en glasskål som højtaler. Hvis du lægger telefonen ned i en genstand som nævnt ovenstående, vil du kunne få musikken til at spille 50% højere!

#3. Er din telefon gået tør for strøm? Brug alternative måder at oplade telefonen på.
Hvis du sidder til festen og mobilen er ved at løbe tør for strøm, så kan du bruge usb stikket i enten computeren eller fjernsynet. Selve usb converteren fylder en del og have med i lommen, men til at lade telefonen op er det kun nødvendigt med usb stikket. Det findes i dag også mindre usb stik, som kan sidde fast i nøgleringen, eller små korte stik som lige kan være i lommen.