Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er almindeligt at bruge samme mobil privat og professionelt. Men når mobilen bliver et arbejdsredskab, opstår der masser af nye muligheder.

Telefonsamtalen er ikke længere mobilens primære funktion i privat sammenhæng. Men når den kommer med på arbejde, er telefonsamtalen for mange stadig det vigtigste. Nedenfor ser vi på en stribe af de smarte telefoni-muligheder, du får, når din mobil kører på et erhvervs mobilabonnement.

Et vigtigt element i erhvervstelefoni i dag er, at det er standard for mange udbydere at levere den mobile del i en app. Når man ringer privat fra sin iOS- eller Android-mobil, foregår opkaldet også i en app på telefonen, men dens funktioner er relativt skrabede. I erhvervssammenhæng får du derimod ofte adgang til en app, som praktisk taget fungerer som et helt mobil omstillingsanlæg, du kan have med dig i lommen.

Den mobile app giver således dig og kollegerne mulighed for at benytte et hav af features, som både gør jeres arbejde nemmere og får jer til at fremstå mere professionelle. Nogle af de vigtigste er opridset nedenfor.

Features i mobilapp til erhverv

Mobil omstilling

Hvis et opkald er bedre egnet til en kollega, kan du finde vedkommende i appen og omstille. Enten blindt eller efter først at have forklaret, hvad opkaldet drejer sig om. Du kan også omstille til køer i virksomheden, hvor du ved, at de relevante kolleger sidder klar til at hjælpe.

Køer

Det skal være nemt at melde sig ind og ud af køer. Når du er på farten, kan det ofte være smart stadig at kunne tage imod kald, der går ind til telefonkøer til forskellige områder i virksomheden. Og naturligvis skal du kunne framelde dig køerne igen, hvis du er optaget.

Kontakter

Se detaljer på alle dine kontakter – fx om de er ledige, optagede, på ferie, i møde eller noget helt fjerde.

Profiler

Lav personlige og automatiske profiler – fx kan du sætte mobilen til at slå over på ”ikke tilgængelig” i bestemte tidsrum. Det er smart, hvis du enten har faste tider, hvor du er optaget, eller hvis du slet og ret har fri og ikke ønsker at modtage arbejdsrelaterede kald.

Visuel telefonsvarer

Aflyt, spol, slet, ring tilbage videresend – på mobilapps til erhvervstelefoni er denne feature ofte smartere og mere avanceret end på din private telefon.

Træk kald

Hvis du er på kontoret og en kollega ikke svarer, kan du hive kaldet over på din egen mobil med et enkelt tryk.

Mange flere features

Uni-tel er blandt Danmarks førende udbydere af både stationær og mobil erhvervstelefoni. Virksomheden er bl.a. kendt for at have en meget fleksibel platform, som er let at tilpasse forskellige kunders forskellige behov. Uanset, om det drejer sig om helt enkle setups med få mobiler eller store systemer med masser af integrationer til andre platforme.

Se mere på Uni-tel.dk