Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange mennesker rejser i dag på diverse rejser og ferier uden et egentlig kamera. De indbyggede kameraer og vores mobiltelefoner er i dag så gode og avancerede, at vi i langt de fleste tilfælde er fuldt dækket ind, hvis bare vi har vores telefoner. For de fleste danskere gør det mange ting nemmere. Både i hverdagen og på rejser og ferier. Man behøver ikke skulle finde plads til en ekstra kamerataske til et fancy spejlrefleks kamera eller tænke på at skulle have fuldt opladede batterier til kameraet hver dag.

Det typiske billede af en klassisk turist med en hat på hovedet og kamera over skulderen er da også ved at høre fortiden til. I dag står langt de fleste turister og fotograferer store højdepunkter i deres liv med en mobiltelefon i hånden. Ja, steppet videre er vel at smide sin mobil på en selfiestang og så kunne tage endnu mere avancerede billeder blot med brug af mobilen.

Er mobilen altid tilstrækkelig?

Ligegyldigt hvordan man vender og drejer den moderne teknologi og ikke mindst den teknologi, der gør, at vi kan have super gode kameraer indbygget i telefonen, så kan man komme ud for situationer, hvor det bare ikke er tilstrækkeligt.

Det er ikke ligesom med GPS’er, som stort set er blevet ubrugelige for de fleste mennesker. Nu bruger de fleste blot Google Maps eller Android Auto, og derved er den fysiske GPS ofte overflødig.

Det kan være, at du skal på en adventure ferie, hvor du har behov for et holdbart actionkamera, der kan holde til stød, slag og vand eller måske skal du på en vild natur ferie, hvor du simpelthen bare må have billeder i den bedst mulige kvalitet. Derfor kan det være en god ide at have andre muligheder, når det kommer til kameraudstyr.

Adventurerejser kræver et actionkamera

Står du foran en vild ferie, hvor du måske skal stå meget på ski, dykke eller snorkle, eller måske skal kastes ud i adrenalinfrembringende momenter, så bør du have et actionkamera med. Det kan nemlig både tåle meget mere end almindelige kamera, da det er beskyttet i en holdbar indpakning. Derudover så er det lavet til hurtige og vilde oplevelser, hvor det skal kunne fange momenter, der kan være svære at fange på kamera. Derudover så kan et acntionkamera monteres på f.eks. en hjelm eller på brystet, så du kan filme samtidig med, at du stadigvæk har begge arme fri og dermed er fuldt fleksibel. Du kan finde gode råd til, hvilket actionkamera, som du bør købe ved at kigge på test af actionkamera.

Fang øjeblikket med et spejlrefleks kamera

Nogle naturoplevelser er så store, at det vil føles umuligt at forevige det på billeder eller video. Har du dog alligevel mod på at gøre et forsøg, så bør du have udstyret i orden. Med et spejlrefleks kamera i høj kvalitet giver du dig selv nogle af de bedst mulige kort på hånden, når du vil ud og tage billede af højeste kvalitet. Som med så meget andet så gælder der her. Jo flere penge, jo bedre kvalitet.