Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nabby er en smart babyalarm, der kan kobles til din mobiltelefon. Den fungerer både til IOS og Android-enheder, og det er rigtig smart. Samtidig er det en af de første babyalarmer, der er skabt til at fungere sammen med mobiltelefoner.

Den er udført i et flot og stilrent design, så den passer perfekt ind i ethvert hjem og barnevogn. Den fylder ikke så meget, hvilket også betyder, at den er let at have med rundt.

Denne babyalarm har slået verdensrekord

Alarmen er rigtig smart, både hvis du skal bruge den ude eller hjemme. Den er let at have med, uanset hvor du skal hen. Og så har Nabby-babyalarmen desuden slået verdensrekorden; den har nemlig en gennemsnitsstråling på 0,08mW, når den står standby og bare bruges til at registrere, om der er lyd. Det betyder altså, at det er den babyalarm, der udsender den mindste strålemængde i verden. Den stråling, der er i smartphones og babyalarmer, er farlig for hjernen, og derfor er det vigtigt, at børnene beskyttes, imens de er små.

Den er nemt at opsætte

Nabby-babyalarmen er let at opsætte og forbinde med din smartphone, og så kan du faktisk bruge alarmen herfra. Det er smart, og det er slet ikke svært at finde ud af. Der er desuden ingen besværlige forældrehøjttalere eller opladere, som du ikke kan finde ud af opsætte.

Du kan bruge alarmen på de fleste enheder — også iPad og Android-baserede tablets. Det eneste, du skal gøre, er at downloade app’en, så du kan installere den. Herefter kan du skræddersy den, så den passer lige præcis til dit behov.

Når den er installeret, vil du ikke opleve nogle forstyrrelser af signalet, fordi den selv skifter kanal, hvis der er behov for det. Helt uden at du selv skal finde ud af, hvordan man gør.