Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Her er et simpelt og nemt mobilfif, som kan spare dig for mange timer i løbet af en arbejdsdag. Læs med i artiklen og se fiffet og hvordan du sætter løsningen op.

Vi bruger vores mobiler mere og mere i dag. Mange funktioner i telefonen, overtager almindelige dagligdagsfunktioner og især kameraet i telefonen bliver ofte brugt. Det mest brugte kamera, sidder uden tvivl i en iPhone, som er en af landets solgte smartphones. I takt med at mobilerne bliver bedre og bedre, er kameraet også blevet det. De kameraer som topmodellerne er udstyret med, er fuldt på højde med langt de fleste mindre (og mange større) digitalkameraer. Det betyder også, at langt fleste billeder der bliver taget, bliver taget via smartphones kamera.

Derfor kommer nu dagen mobilfif, som går ud på at printe fra telefonen. At kunne printe direkte fra mobilen uden at skulle have billederne via en computer, spare meget tid for den enkelte og der gås ikke på kompromi med kvaliteten. Ligeledes findes der mange forskellige apps til telefonen som kan aflæse printer og blækpatron niveau. Samt kan lave indstillinger, om du ønsker at printer økonomi rigtig og på den måde får mest ud af printeren og printerpatronerne. I hvert fald hvis man gerne vil have billederne i fysisk form, og ikke kan nøjes med at have dem på en skærm.

Blandt de printer som er længst fremme med teknologien, hvad dette angår trådløs kommunikation, finder man Hewlett Packard, også kendt som HP. De har lavet en mobil udskrivningsteknologi, der gør det muligt at printe dokumenter og billeder direkte fra mobilen, uden nogen ekstra app.

 

Det er ikke alle printermodeller, der har den funktion, men på deres hjemmesiden, er det muligt at se hvilke der kan. Blandt dem der kan finder man topmodellen HP 4500 og 4600-InkJet-printere der samtidig er nogle af de lækreste printere på markedet.