Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Lydbøger bliver mere og mere populære. Rigtig mange danskere er nærmest gået 100% over til at høre lydbøger frem for at læse fysiske bøger. Lydbøger bringer da også fordele med sig, i og med man kan lytte til dem, på steder hvor man normalt ikke ville kunne læse en bog. Det kunne f.eks. være i bilen til og fra arbejde. I og med der er kommet flere og flere lyttere, er der selvfølgelig også kommet flere og flere platforme, man kan høre lydbøger på, og det kan være svært at navigere rundt i, hvilke der findes. Derfor har vi her lavet en liste over fem af de mest populære på markedet.

  1. Audible

Audible er en lydbogs app fra internetgiganten Amazon. Derfor er der et rigtigt stort udvalg af særligt bøger og podcasts på engelsk. Du får 30 dage gratis fra du registrere dig på Audible, til at finde ud af om du vil fortsætte med at bruge tjenesten.

  1. eReolen

eReolen er den officielle lydbogs app fra den danske biblioteker. Man skal ikke betale for at kunne høre lydbøger, dog skal man være registreret som låner på sit lokale bibliotek. eReolen har tusindvis af bøger fra mere end 300 danske forlag

  1. Saxo.com

Saxo.com er nok Danmarks største sælger af bøger, og de er selvfølgelig også at finde på markedet for lydbøger. Saxo har et ufatteligt stort udvalg af bøger på både dansk og engelsk, som du kan lytte til med Saxo Premium. Udover at kunne høre lydbøger, kan du også med Saxo Premium købe bøger til udsalgspris året rundt. Saxo tilbyder desuden 30 dages gratis medlemskab.

  1. Apple Books

På Apples egen tjeneste for lydbøger køber du de individuelle lydbøger. Det vil sige, at du ikke skal have et abonnement til tjenesten, for at kunne lytte, du køber bare lydbogen, og kan lytte til den, så mange gange du vil.

  1. Mofibo

Mofibo er endnu en stor spiller på det danske marked for lydbøger. Mofibo har mange bøger i deres kartotek, du som abonnent kan lytte til. Mofibo tilbyder desuden 14 dages gratis medlemskab