Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ens mobil er et kært eje for mange mennesker og mange mennesker vil nok have det svært med at gå igennem en hel dag hvor de skule undvære mobilen. Den bliver brugt til nærmest alt i dag. Du skriver stadig beskeder og ringer til dem du skal have fat i på. Men samtidig bruger du også tid på sociale medier, underholder dig med spil, læserne nyhederne, tjekker vejret og mange andre ting som du kan bruge telefonen til. Men der findes selvfølgelig også måder hvorpå du kan bruge mobilen til at hjælpe lidt til i hjemmet

Lys

Det er nok noget af det smarte hjem der er kommet længst og det er lys forbundet til internettet som kan styres intelligent. Med smart lys kan du styre det hele direkte fra telefonen af. Det betyder at du kan tjekke om du måske har glemt at slukke lyset når du er taget hjemmefra og hurtigt slukke det mens du stadig sidder på arbejde. Du kan også indstille det til at tænde når du kommer i nærheden af dit hjem og slukke for alt lyset når du forlader det. Der er mange måder hvorpå man kan få en nemmere hverdag med det.

Haven

Teknologien er ikke kommet så mange steder i haven endnu. Det skyldes nok primært at meget teknologi stadig er følsomt overfor vand og man i Danmark oftest vil opleve at det regner eller der er dug om natten. Men dog er der mange der har en robotplæneklipper som kan slå græsset for dem. Nogle har også app tilknytning således at du kan starte den med din telefon hvis du ved at du skal bruge græsplænen senere den dag, så kan du lige mens du sidder på arbejde sætte maskinen til at tage en tur rundt på græsset så det er lækkert nyslået til du skal bruge det.

Madlavning

Når det kommer til madlavningen kan mobilen også hjælpe på mange måder. Udover at man naturligvis kan finde alverdens opskrifter, så kan man også finde masser af grilludstyr som det her der er kompatibelt med mobiltelefoner i form af termometre og lign.