Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi ser nærmest dag for dag, hvordan flere og flere tjenester får en app du kan benytte frem for at have f.eks. et fysisk medlemskort. Det gør det nemt og smart for dem der er kyndige i at bruge telefonen og dermed kan du slippe for at bære rundt på en masse plastik kort i din pung. Senest så man det med at Rejsekortet nu vil til at udvikle en app som folk kan bruge i stedet for at huske på deres Rejsekort hele tiden. Det kan også være at du har fået dankortet på din mobil og dermed er det endnu vigtigere at holde styr på at ens mobil ikke bliver stjålet eller mistet for lige pludselig bruger man end mobil til meget mere end bare at ringe og skrive beskeder.

Noget andet man kan gøre med ens mobil til at gøre den vigtigere er at den kan holde koderne til alle dine platforme. Vi ved alle sammen godt at datasikkerhed er noget af det vigtigste i vores meget digitale verden og vi skal konstant sikre os at vores data ikke bliver stjålet for som vi har fastlagt så er det lige pludselig meget data der kan ryge i forkerte hænder, noget som ingen af os virkelig ønsker.

Der findes mange forskellige apps der kan samle alle dine koder i en og sørge for at du har forskellige og så sikre som muligt koder til alle de forskellige platforme du bruger. Det vil være meget svært for dig at huske alle de forskellige koder og derfor gør appen det for dig, selvfølgelig med krypteret data, så selvom at platformen skulle blive hacket, så vil dine kodeord ikke blive det. Det betyder indirekte at din mobil vil blive din smarte låsesmed til dit online liv. Skulle noget blive hacket kan du med appen hurtigt og nemt skifte kode, som en låsesmed kan lave en udskiftning af din lås til døren. Dermed skal du kun huske koden til appen eller du kan logge ind via dit ansigt eller din finger som du kender det fra f.eks. netbank og nem id.