Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Man forbinder ofte dét at udvikle apps med hardcore programmering, men det er faktisk slet ikke så svært at komme i gang, som man skulle tro. Her får du et par gode råd til, hvordan du udvikler din egen app.

Der findes masser af små iværksættere og mindre virksomheder, der kunne drage nytte af at få udviklet apps. Det er dog en dyr fornøjelse, og derfor vil det være en fordel at kunne udvikle dem på egen hånd.

Derfor får du et par gode råd til, hvordan du kommer i gang med at udvikle dine egne apps. Det er en fordel, hvis du har erfaring med webudvikling, men det er ikke noget krav. Herunder gennemgår vi ét enkelt program, men der findes også masser af andre – eksempelvis er Microsoft Azure er godt et af slagsen. Det kan du læse mere om her, såfremt du er interesseret.

Sådan laver du din egen app

Appery.io er en cloud baseret løsning, der har lavet adskillige guides til, hvordan du laver din egen app. Du skal afsætte nogle timer til at læse, hvad programmet kan, og hvordan du bruger det, men når det er gjort, er du godt rustet til at komme i gang.

Det første, du skal gøre, er at logge ind, og herefter har du mulighed for at gå i gang med at designe din app. Sværhedsgraden er ikke særligt høj, men du skal alligevel have en smule teknisk kunnen, førend det giver mening.

Appery er fyldt med gratis guides, og de har såmænd også en del skriftlige guides samt tutorials, hvor du kan få gode råd og vejledning til at komme i gang. Det er muligt at komme rigtig langt med Appery, men du kommer ikke udenom, at det er bedre, hvis du lærer at udvikle din egen app fra bunden. Det vil have en langt større effekt, men Appery er en god start.