Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mobilen har på mange måder overtaget hvad computeren gjorde førhen. Der er selv i dag der laver alt deres professionelle arbejde gennem deres telefoner. Derfor er der også mange muligheder for hvad du kan bruge din mobil til. Det kan være med til at optimere din tid og sørge for at du bruger din spildtid som f.eks. at sidde i bus effektivt. På den måde har du mere tid til vigtige ting såsom dit arbejde eller at være sammen med din familie eller venner. Det handler blot om at inkorporere de ting man alligevel havde tænkt sig at sidde derhjemme foran computeren at gøre og så gøre det i sin spildtid på ens telefon i stedet.

Hvis du har meget pendler tid er det oplagt at bruge denne tid effektivt. Der sidder alle folk alligevel med deres telefoner fremme og derfor vil du ikke skille dig ud fra mængden på nogen måde ved at du også finder din frem og begynder at være lidt effektiv frem for at sidde og spille Candy Crush.

En af de ting man i disse tider f.eks. kunne gøre, er at shoppe julegaverne på ens telefon. Langt de fleste hjemmesider har en i dag en meget mobilvenlig hjemmeside og derfor er det nemt for dig lige at scrolle gennem siderne for at lede efter det du havde fundet frem til at du ville give.

Det kan også være at der mangler lidt ting til kontoret og derfor kan du udnytte transporten frem og tilbage til at købe hvad det er der nu mangler på kontoret. Om det er printerpatroner, papir, kuglepenne, skærmvægge eller noget helt andet ved man aldrig.

Hvis du bruger din mobil meget til at kigge på forskellige hjemmesider, vil du selvfølgelig også opleve at du bliver ramt af en masse reklamer f.eks. gennem Facebook. Det handler bare om at udnytte disse reklamer da du en gang i mellem kan fange en rabatkode du så kan bruge på dit køb.