Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange tror at spinning er det samme som at cykle en tur i det blå, men de tager fejl. En af de bedste måder at få trænet sin kondition på, er ved at spinne. Ved spinning bliver du ved med at cykle uafbrudt, og trafikanter er der ikke til at stanse dig. Selvom dine lårmuskler også bliver gode af at cykle, så er der altså flere lårmuskler ved spinning, og garanti for ømme muskler. Spinning giver et boost til din forbrænding, når du træner ordentligt, og får konditionen i top. Spinning er også godt for kolesteroltallet, så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang

Hård opstart

Du kommer virkelig til at arbejde hårdt, du er nok ikke vant til hård motion. Det er værre end at tage en yoyo-test, og det ved vi vel alle at det er hårdt. Pas på du ikke overbelaster dine muskler, for det kan du nemt komme til. Overbelastning af musklerne kan resultere i at skade dine nyre, så pas på. Start roligt op, hvis du er nybegynder. Tag det med ro, og mærk efter. Find spinningcykel, så du kan komme i gang nu.

Gode råd til dig som lige er startet.

  • Start med 3-4 gange i ugen hvor du spinner, det er ikke godt for dig hvis du gør det oftere.

  • Det er dermed også en virkelig god ide at varme op, inden din tur. Lav lidt udstrækning så kroppen er klar.

  • En god ide hvis du ikke vil glide af cyklen, fordi dine sko er for glatte, så få fat i nogle cykelsko, de klikkes fast til pedalerne.

  • Lad som om du cykler op ad en bakke, du vil hurtigt mærke resultater i din krop. Men gør det ikke hvis du belaster din krop. Du er nybegynder husk det.